Heb je vragen over de zelfhulpmodules? We helpen je graag en denken graag met je mee!
Op de inlogpagina vind je alle inlogmogelijkheden van onze 5 modules.
Op de inlogpagina klik je onder ‘Ik heb al een account’ op ‘Direct inloggen’. Op de inlogpagina kan je je wachtwoord wijzigen. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Je kan zelf een nieuw wachtwoord aanmaken door op de inlogpagina te klikken op ‘Wachtwoord vergeten?’. In het scherm dat daarna verschijnt, vul je het e-mailadres van je account in. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.
De interactieve modules met concrete tips geven je dat extra steuntje in de rug om je mentaal sterker te voelen. Ze helpen bij het zelfstandig herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten. De modules motiveren mensen om echt aan de slag te gaan. Herkenbaar, laagdrempelig en actiegericht. Voel je je niet goed of maak je je zorgen over specifieke klachten? Neem dan contact op met je huisarts. Als vertrouwenspersoon kan hij je verder op weg helpen of doorverwijzen.
De interactieve modules hebben telkens dezelfde opbouw en basisprincipes:
Onderzoek effectiviteit
In 2015 heeft de Vrije Universiteit Amsterdam een observationeel vragenlijst onderzoek (observatie van de doelgroep door het afnemen van een beginmeting en nameting) uitgevoerd met oog om te bekijken in hoeverre de doelgroep van de modules zich geholpen voelt en een vermindering van de klachten ervaart, na het doen van een online zelfhulpmodule (onbegeleide variant). De resultaten waren erg positief. Er werd een significante verbetering gevonden in zowel de algehele als mentale gezondheidstoestand van de gebruikers. Tevens werd een significante vermindering van het verzuim gerapporteerd. Bijna 90% van de gebruikers beoordeelde onze modules in dit onderzoek met een voldoende-goed tot goed-uitstekend.
We doen er alles aan om je gegevens te beschermen. In het gegevensbeschermingsbeleid kan je lezen hoe wij dit geregeld hebben.
Stichting mirro ontwikkelt eHealth voor het aanpakken van psychische klachten. In een samenwerking met Bond Moyson, De Voorzorg en de Socialistische Mutualiteit Brabant worden de modules ‘Werkstress’, ‘Mantelzorg’, ‘Slaapproblemen’, ‘Piekeren’, ‘Chronische aandoening’ en ‘Coronastress’ beschikbaar gesteld. Een goede psychische gezondheid is een belangrijk bezit. Stichting mirro vindt dat iedereen met mentale klachten recht heeft op de juiste zorg op het juiste moment. Kijk voor meer informatie op mirro.nl.